Onze Merken

LoFff

LoFff is ons bekendste en oudste merk. Begonnen in 2005, voor meisjes van 3 maanden tot een jaar of 16, die houden van zwierige en vaak ook feestelijke kleding. LoFff heeft ook veel fans in het buitenland, met name Ierland en Duitsland. Maar zelfs in Japan zijn er LoFff girls te vinden!

Als je de Facebookpagina van LoFff volgt, kan je de verhalen lezen over hoe blij meisjes zijn met hun LoFff kleding. En het feit dat het vaak ook doorgegeven wordt aan jongere zusjes, nichtjes, etc zegt ook wel iets over de kwaliteit hiervan.

LoFff heeft sinds een aantal jaren ook een babycollectie, voor meisjes vanaf 3 maanden.
Zodat ook de kleintjes vast een beetje mee kunnen doen.

Lovestation22

Ook voor meisjes, van een jaar of 2 tot een jaar of 12. Dit merk – gestart in 2014 – is grotendeels geïnspireerd op de natuur. Hier vind je vaak prachtige dierenprints op de vrolijke en kleurrijke kleding, en prachtige fotoprints afgewerkt met grappige details.

Zebra’s, flamingo’s, paarden en katjes – het past allemaal.

Legends22

Het broertje van LoveStation22.
Ons eerste merk voor jongens. Ook hier veel kleur, soms dierenprints, maar ook stoere elementen. Legends22 is voor jongens van 2 tot 12. Gestart in 2016 zijn er steeds meer winkels die dit merk verkopen.

Ben je nieuwsgierig waar? Kijk dan op de kaart met verkooppunten.
Vanaf zomer 2019 is er ook een Mini Legends collectie voor jongens van 3 – 18 maanden.

Nais Kidswear

Staat aan de oorsprong van Nais Brands.

Een merk voor hippe, stoere jongens en meiden opgericht in 2017. Hippe prints en designs, gave kleuren en een hele fijne kwaliteit en pasvorm zorgen voor het ultieme draagcomfort.

Unreal BA6

Het vijfde merk maakt ons rijtje compleet: Unreal BA6. Streetwear met toffe basics voor coole jongens en meiden.